باشگاه مشتریان | طرز استفاده از محصول خمیر پیتزای ای دو

طرز استفاده از محصول خمیر پیتزای ای دو

طرز استفاده از محصول خمیر پیتزای ای دو

 تهیه پیتزای گوشت و قارچ با خمیر ای دو (دستور سفیر برند شرکت ای دو استاد شهیر)

مواد لازم : گوشت تفت داده شده 200 گرم ، پنیر پیتزا یک پیمانه ، پیاز سرخ شده دو قاشق ، قارچ سرخ شده 2/1 پیمانه ، 

سس کچاپ دو قاشق سوپ خوری ، پودر اورگانو ، سس مخصوص پیتزا ، روغن مایع 4/1 پیمانه ، ماست 4/1 پیمانه ، زعفران 

دم کرده 1 قاشق سوپ خوری ، نمک و فلفل

قالب پیتزا را چرب کرده و یک ورق از خمیر یوفکای گرد ای دو مخصوص پیتزا انداخته و روی آن با قلم مو از سس مخصوص پیتزا کشیده و 

ورق دوم را روی آن انداخته سپس بدین صورت 3 تا 4 لایه انداخته و لای هر کدام به ترتیب سس می زنیم ، در لای آخری سس کچاپ 

مالیده ، پودر اورگانو پاشیده  ، سپس نصف پنیر پیتزا را روی آن ریخته ، مواد میانی را مخلوط کرده و روی آن می ریزیم سپس مانده پنیر 

پیتزا را روی آن ریخته ، به مدت یک ربع با حرارت 180 درجه سانتی گراد در قسمت طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پنیر روی آن 

آب شده و طلایی گردد .

 

 

اینستاگرام: https://instagram.com/eidoco

کانال تلگرام: https://t.me/eidoco